FSE Turnstiles

 info@fse-turnstiles.nl

Toegangssystemen - Tourniquets

 0224-297819

home > tourniquets > lage tourniquets

Lage Tourniquets

Lage 3-armige tourniquets worden vaak gebruikt op plaatsen met (beperkt) toezicht. De toepassingsgebieden van lage tourniquets zijn talrijk en ze zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassing. Klik hier voor projectfoto's van onze lage tourniquets. Alle tourniquets kunnen op afstand bestuurd worden met onze web-based TRC-applicatie.

Uitvoering tourniquets

De lage tourniquets zijn standaard uitgevoerd in RVS maar ook leverbaar in poedercoat in alle RAL-kleuren. De looprichting van de tourniquets wordt aangegeven met aan beide zijden van de tourniquet een LED-indicator (pijl/kruis). De tourniquets zijn voorzien van hydraulische schokdempers waarmee de sperarmen automatisch in de rustpositie terugkeren na gebruik van de tourniquet.

De tourniquets zijn failsafe

De tourniquets zijn failsafe uitgevoerd, dat wil zeggen dat in noodgevallen en bij spanningsuitval de tourniquet in beide richtingen vrij gebruikt kan worden. De tourniquets kunnen in beide richtingen onafhankelijk van elkaar gebruikt, continue geblokkeerd of continue vrijgegeven worden. De externe aansturing wordt met behulp van potentiaalvrije contacten aangesloten.

s